Hypnotherapie Conny Hofmeester

Over Conny

Conny Hofmeester (1959) is hypnotherapeut, waarbij zij gebruik maakt van de schat aan ervaring die zij opgedaan heeft in het onderwijs. Ze is geboren in Amsterdam, gehuwd en moeder van twee volwassen kinderen. Zij is haar hele carrière werkzaam geweest in het onderwijs waarvan de laatste tien jaar als orthopedagoog op een ROC (MBO). Zij is gestart als basisschooljuf en heeft op de PABO studenten begeleid. Ze heeft kinderen van vier jaar tot volwassenen van 70 lesgegeven en begeleid.

Haar passie is de mens. Hoe zit die in elkaar en wat zet iemand aan tot doen, denken en ... durven. Bij de begeleiding is haar altijd opgevallen dat het hoofd kan snappen waarom je iets doet maar dat dit niet altijd tot (gedrags)verandering leidt. Met hypnotherapie heeft ze zelf ervaren dat ook het lijf het kan begrijpen en dat wanneer het lijf het ook begrijpt, verandering kan plaatsvinden.

Haar motto is: Elk mens is uniek en heeft een zelfhelend vermogen met een schat aan mogelijkheden die aangesproken kunnen worden via trance en het onbewuste.